ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد

ترامپ: اوکراین می‌تواند همه خاکش را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در پیامی عنوان کرد که پیروزی اوکراین در جنگ با روسیه و بازپس‌گیری کلیه خاک کشورش با حمایت‌های مالی اروپا و ناتو امکان‌پذیر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۲۸۹۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «پس از آشنایی کامل و درک وضعیت نظامی و اقتصادی اوکراین/روسیه و بعد از دیدن مشکلات اقتصادی که این جنگ برای روسیه ایجاد کرده است، فکر می‌کنم اوکراین با حمایت اتحادیه اروپا در موقعیتی قرار دارد که بتواند بجنگد و همه اوکراین را به شکل اولیه‌اش پس بگیرد و پیروز شود.»

وی ادامه داد: «با زمان، صبر، و حمایت مالی اروپا و به‌ویژه ناتو، بازگرداندن مرز‌های اصلی که این جنگ از آنجا آغاز شد، کاملا امکان‌پذیر است. چراکه نه؟ روسیه سه سال و نیم است که بی‌هدف می‌جنگد؛ جنگی که یک قدرت واقعی نظامی باید در کمتر از یک هفته آن را می‌برد.»

ترامپ افزود: «این موضوع باعث برتری روسیه نیست؛ در واقع این شرایط روسیه را شبیه به «ببری کاغذی» جلوه می‌دهد. وقتی مردم مسکو و همه شهرها، شهرک‌ها و مناطق روسیه بفهمند که واقعا در این جنگ چه می‌گذرد - اینکه تقریبا به خاطر صف‌های طولانی که شکل گرفته غیرممکن شده است که بنزین تهیه کنند و همه مشکلات دیگری که در اقتصاد جنگی‌شان رخ می‌دهد (جایی که بیشتر پول‌شان صرف جنگ با اوکراین می‌شود) ــ آن وقت خواهند دید اوکراین که روحیه بزرگی دارد و روزبه‌روز بهتر می‌شود، قادر خواهد بود کشورش را در شکل اصلی‌اش پس بگیرد و چه بسا حتی فراتر هم برود.»

رئیس‌جمهور آمریکا در انتها تاکید کرد: «پوتین و روسیه با مشکلات اقتصادی بزرگی روبه‌رو هستند و اکنون زمان اقدام اوکراین است. در هر صورت، برای هر دو کشور بهترین‌ها را آرزو دارم. ما به تامین سلاح برای ناتو ادامه خواهیم داد تا آنها هر طور می‌خواهند از آن استفاده کنند. موفق باشید!»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار